hungarian-composers.com   

Home ] _ A _ ] _ BA _ ] _BE_ ] _ C _ ] _ D _ ] _ E _ ] _ F _ ] _ G _ ] _ HI _ ] _ J _ ] _ KA _ ] _ KO _ ] _ L _ ] _ M _ ] _ NO _ ] _ P _ ] _ R _ ] _ SA _ ] _ SZ  _ ] _ TU _ ] _ V _ ] [ _ WZ _ ] 365 ] Adat ]

Magyar Zeneszerzők - ungarische Komponisten - Compositores Húngaros - Compositeurs hongroises - Hungarian composers - Compositori ungherese - Венгерский Композйторий - Hongaarse componisten - ハンガリーの現代作曲家 - संगीतकार - الملحنين - స్వరకర్తలు

 

Kattintson a nagyobb képre 


Wagner-Régeny Rudolf, 1903

Wagner-Régeny Rudolf

1903-08-28, Szászrégen (RO, Reghin) - 1969-04-20, Berlin (D)
Classical Composers Eng


Képek elküldése e-mailben

Walker Abraham Zalman

1948-12-30 - 2014-01-18, Stephenville TX (USA)
Classical Composers Eng


von Wayditch Gabriel, 1888

von Wayditch Gabriel

1888-12-28, Budapest - 1969-07-28, Queens NY (USA)
Fidelio H


Weber Kristóf, 1959

Weber Kristóf

1959-09-11, Pécs -
Official site H
Budapest Music Center Eng, H


Weinberger Attila, 1965

AG Weinberger (Attila)

1965-08-30, Nagyvárad (RO, Oradea) -
Official site Eng
Official site RO


Weiner László, 1916

Weiner László

1916-04-09, Szombathely - 1944-07-25, Lukov (SK)
Fidelio H
Budapest Music Center Eng, H


Weiner Leó, 1885

Weiner Leó

1885-04-16, Budapest - 1960-09-13, Budapest
Records International Eng
Szeged UniversityH
Fidelio H
Budapest Music Center Eng, H
Classical Composers Eng
Discography Eng


Weisz Ferenc, 1893

Weisz Ferenc

1893-08-02, Budapest -
1944-09-30, Auschwitz (PL, Oświęcim)
Orel Foundation H


Weisz Nándor, 1978

Weisz Nándor

1978-05-21, Budapest -
Fidelio H
Pécsi Balett H


Werner Alajos, 1905

Werner Alajos

1905-07-14, Tiszakécske (H) - 1978-11-08, Budapest


Wirth Márton

Wirth Márton


Wittinger Róbert, 1945

Wittinger Róbert

1945-04-10, Knittelfeld (A) -
Ricordi D
Budapest Music Center Eng, H


Wohlberg Max, 1907

Wohlberg Max

1907-02-09, Homonna (SK, Humenné) -
1996-04-12, Washington DC (USA)


Képek elküldése e-mailben

Wohlmuth János

1643, Ruszt (A, Rust) - 1724, Sopron
Magyar Protestáns Panteon H


Wolf Péter, 1947

Wolf Péter

1947-06-21, Budapest -
Zene H


von Würtzler Aristid, 1925

von Würtzler Aristid

1925-09-20, Budapest - 1997-11-30, Debrecen
Hárfák és hárfasok H


Yonderboi, 1980

(Fotó: Márton Perlaki)

Yonderboi (Fogarasi Laszló)

1980-09-14, Mernye -


Záborszky József, 1918

Záborszky József

1918-11-10, Tokaj - 2015-04-09


Képek elküldése e-mailben

Zádor Dezső

1912-10-20, Ungvár (UA) - 1985-09-16, Munkács (UA, Мукачево)

Kárpátalja Online H


Zádor Jeno, 1894

Zádor Jenő

1894-05-11, Bátaszék - 1977-04-04, Hollywood CA (USA)
OperaGlass Eng
Szeged University H


Zarándy Ákos, 1982

Zarándy Ákos

1982-09-28, Budapest -
Budapest Music Center Eng, H


Zelenka István, 1936

Zelenka István

1936-07-30, Budapest -
Musinfo D
Musinfo Eng
Musinfo F
Musinfo I


Zempléni László, 1947


Zempléni László

1947-08-21, Budapest -


Zerkovitz Béla, 1881

Zerkovitz Béla

1881-07-11, Szeged - 1948-10-23, Budapest
Színészkönyvtár H


gróf Zichy Géza, 1849

gróf Zichy Géza

1849-07-23, Sztára - 1924-01-15, Újpest
Classical Guitar Composers Eng
Színészkönyvtár H


Képek elküldése e-mailben

Zimay László

1833-06-29, Gyöngyös - 1900-04-08, Budapest
MEK H


Zmeskall Nikolaus, 1759

Zmeskall Nikolaus (Paul von Domanowetz)

1759-11-20, Leštiny (SK) - 1833-06-23
Classical Composers Eng


Képek elküldése e-mailben

Zolnai Jenő

1911-10-03, Budapest - 1971-07-27, Budapest
MEK H


Képek elküldése e-mailben

Zoltán Aladár

1929-05-31, Homoródszentmárton (RO, Martiniş) -
1978-07-08, Marosvásárhely (RO, Târgu Mureş)

MEK H


Zombola Péter, 1983

Zombola Péter

1983-03-02, Budapest -
Fidelio H
Composers Who H
Budapest Music Center Eng, H


Zságer Balázs, 1972

(Fotó: Kováts Dániel)

Zságer Balázs

1972-10-25, Kaposvár
Filmzene H


Képek elküldése e-mailben

Zsigmondy Pál


Képek elküldése e-mailben

Zsigó Jenő

1952-08-25, Nyírbátor (H) -
Discography Eng


Zsoldos Béla, 1963


Zsoldos Béla

1962-02-26, Budapest -


Zsolt Nándor, 1887

Zsolt Nándor

1887-05-12, Esztergom - 1936-06-24, Budapest
Szeged University H
Fidelio H


Updated 2016-02-13
© Paul Stanyer 2016